påskmeny

Med början på skärtorsdagen den 6 april och fram till påskdagen 9 april firar vi påsk här på Edsbacka Krog. Under påsken, torsdag till och med lördag, erbjuder vi vår påskmeny där dofter och smaker hör påsken till presenteras. Lamm, sill, timjan – och ägg förstås!

På påskdagen 9/4 erbjuder vi påskbrunch med inslag och inspiration från påsken.

Boka gärna bord i god tid – varmt välkomna till oss på Edsbacka Krog! Notera även att vi håller stängt annandag påsk, måndag 10/4, och att lunchen utgår på långfredagen. Varmt välkommen!

Förrätter

Burrata
marinerad tomatsallad, surdegsbagett, basilika
185 kr
Matjessill
färskpotatis, brynt smörskum, smulad kavring
210 kr

Varmrätter

Lammytterfilé
polenta, rosmarinsås, gröna bönor, tomat
365 kr
Halstrad lax
potatisduchesse, slungade primörer, hollandaise, citron
295 kr

Desserter

Apelsinkrokant
Apelsinglass, mjölkchoklad, mandelflarn, chokladkräm, salt maräng
125 kr
Mandelkaka
Vit chokladkräm, päronkompott, kanelsmulor
135 kr
Creme Brûlée
I klassiskt franskt utförande
135 kr
Chokladtryffel
Körsbär, pernod
55 kr
En kula glass eller sorbet
Fråga din kypare om dagens val
55 kr