DAGENS LUNCH

Edsbackas lunch tar paus över julbordssäsongen och är åter den 9 januari – och då måndag till fredag!

Varmt välkomna till bords.


Lunch v.49

Måndag:
Förbokade julbord
Drop-in i mån av plats. Välkommen!
Tisdag:
Förbokade julbord
Drop-in i mån av plats. Välkommen!
Onsdag:
Förbokade julbord
Drop-in i mån av plats. Välkommen!
Torsdag:
Förbokade julbord
Drop-in i mån av plats. Välkommen!
Fredag:
Förbokade julbord
Drop-in i mån av plats. Välkommen!

OBSERVERA ATT VI GÖR UPPEHÅLL MED LUNCHEN ÖVER JULBORDSSÄSONGEN!

Alltid på lunchen

Som komplement till vår plat-du-jour erbjuds
även ett urval rätter från vår a la carte-meny.


FÖRRÄTTER
  • Toast Skagen 125 kr
    ”Hommage Tore Wretman” löjrom, citron, dill
  • Trädgårdssallad 95 kr
    höstprimörer, surdegskrutonger, honungsvinaigrette

  • VARMRÄTTER
  • Grillad spetskål 165 kr
    tofu, grönkål, morot-kokossås, cashewnöt

  • Gårdskyckling ”Caesar” 195 kr
    surdegskrutonger, rökt bacon, parmesan
  • Rödbetsbiffar ”White-greek” Bella Verde 165 kr
    basilika & vitlökskräm, crunch potatis
  • Risotto ”Skogssvamp” 225 kr
    grönkål, parmesan, try
  • Röding ”Kryddbakad” 325 kr
    Sandefjordssås, regnbågsrom, höstgrönsaker
  • Entrecôte ”Svensk” 375 kr
    rödvinsreduktion, bearnaisesås, pommes frites, kvisttomat

  • DESSERTER
  • FONDANT 135 kr
    sorbet på passionsfrukt, cashewnötter
  • CRÈME BRULÉE CLASSIQUE 115 kr
  • Våra menyer samt Plat-du-jour är alltid
    tillredda på högklassiga och färska råvaror
    .