PLAT DU JOUR

Edsbacka Krog serverar lunch från vecka 33.
Varmt välkomna!


Lunch v.33

Måndag:
Stängt
Välkomna på Onsdag
Tisdag:
Stängt
Välkomna på Onsdag
Onsdag:
Halstrad svensk kycklingbröstfilé
sommarsallad, chèvre crème
Torsdag:
Fiskgryta på hälleflundra & regnbågslax i tomat
citron aioli, färskpotatis
Fredag:
Rostbiff, fransk potatissallad
fransk potatissallad

AFFÄRSLUNCH v.33

  • Skagen på kavring, regnbågsrom, citron, dill
  • Plat du Jour
  • Brownie, mangosorbet, färska bär


  • Två rätter – 245:-
    Tre rätter – 285:-


    Alltid på lunchen

    Förutom plat-du-jour och affärslunch erbjuder vi även ett urval från vår a la carte meny.

    SALLADER
  • CAESARSALLAD KYCKLING 275:-
    knaprigt rökt fläsksida, parmesan, roman, surdegskrutonger
  • CAESARSALLAD RÄKOR 275:-
    parmesan, dill, citron, roman, surdegskrutonger
  • GRAVLAX NIÇOISE 265:-
    ägg, cocktailtomat, salladmix, oliver, haricots verts, gurka, inlagd rödlök, Edsbacka senapsdressing


  • VARMRÄTTER
  • SVENSK HÄNGMÖRAD RYGGBIFF 365:-
    rökig tomatsallad, crunch potatis, dragonemulsion
  • REGNBÅGSLAX FRÅN KLARÄLVEN 285:-
    beluga linser, sötpotatis, pepparrot, variation av svamp
  • VEGANEN, PÅ GRILLAT SPETT 255:-
    rostad potatis, tomater, syrlig vitlökscrème, sommargrönsaker


  • DESSERT
  • BROWNIE 135:-
    Jordgubbscrème, mandel crunch, färska bär
  • CRÈME BRULÉE CLASSIQUE 115:-
  • “Våra menyer samt Plat-du-jour är alltid
    tillredda på högklassiga och färska råvaror
    – Magnus Olovson, källarmästare