PLAT DU JOUR

Edsbacka Krog serverar lunch och affärslunch från 11.30 – 14.30 tisdag till fredag.

Lunch v.20

Pris: 165 kr
Måndag:
Stängt
Välkomna på tisdag!
Tisdag:
Isterband
persiljestuvad potatis, inlagda rödbetor
Onsdag:
Fetaostbiffar
råstekt potatis, tomatsås, tzatziki
Torsdag:
Pankopanerad fiskfilé
dillslungad potatis, citron, gurk- och chilimajonnäs
Fredag:
Lasagne på högrev
tomatsallad

AFFÄRSLUNCH v. 20



  • Pasta cavatappi, räkor, Västerbottenost, shiso
  • Plat du Jour
  • Crème Caramel


  • Två rätter – 245:-
    Tre rätter – 285:-


    Alltid på lunchen

    Förutom plat-du-jour och affärslunch erbjuder vi även ett urval från vår a la carte meny.

    SALLADER
  • CAESARSALLAD KYCKLING 265:-
    knaprig rökt fläsksida, parmesan, roman, surdegskrutonger
  • CAESARSALLAD RÄKOR 265:-
    parmesan, dill, citron, roman, surdegskrutonger


  • VARMRÄTTER
  • BAKAD RÖDING 315:-
    sandefjordssås, forellrom, vårprimörer
  • RYGGBIFF 355:-
    tomat provencale, Edsbacka bearnaise, pommes frites
  • ROSTAD BLOMKÅL 275:-
    beluga linser, sötpotatis, pepparrot, variation av svamp


  • DESSERT
  • SMULDEGSPAJ MED ÄPPLE OCH RABARBER 135:-
    Madagaskar vaniljglass
  • CRÈME BRULÉE CLASSIQUE 115:-
  • “Vår vintermeny och Plat-du-jour är alltid
    tillredda på högklassiga och färska råvaror
    – Magnus Olovson, källarmästare