bröllop VID SLOTTSPARKEN.

När det är dags att säga ja – och för firandet efteråt – är Edsbacka Krog det utmärkt valet för Er stora dag. Edsbacka Krog erbjuder fantastiska möjligheter till ett drömbröllop med slottsparken och de natursköna omgivningarna som omfamnar er stora dag. Oavsett årstid är Edsbacka alltid lika naturskönt.

Pris från 1450:- per gäst.
Ingår: Bubbel och canapéer, 3-rätters bröllopsmeny, viner som noggrant valts ut till varje rätt av vår sommelier samt kaffe till tårtan (se närmare nedan).

Minimum 45 gäster (vuxna). Självklart ingår servering, porslin, vacker dukning och blomsterdekorationer efter säsong. Lokalhyra tillkommer.
Middagen kan pågå fram till 00.30

För att uppleva den mat Edsbacka Krog serverar rekommenderas att ni bokar ett bord á-la-carte under ordinarie kvällsservering. Observera att vi då inte serverar samma meny som för större sällskap.

Vi ombesörjer en bröllopstårta i enlighet med önskemål och tar ut en serveringsavgift om 125 kr per person. Egen bröllopstårta kan ej medtagas.

Det går självklart bra att abonnera hela Edsbacka för er stora dag med tillhörande middag och fest – inget bröllop är för stort eller för litet.

Kontakta oss på [email protected] för menyförslag,
frågor eller ett möte på plats. Läs även våra villkor för sällskap.
Välkomna!

Bröllop på Edsbacka Krog

Välkommen till bords!

Bordsreservationer gör du enkelt här via vår bokningsfunktion – men det går även bra att maila eller ringa.
Boka bord >

Hitta till oss / Kontakt

Du tar dig enkelt till Edsbacka Krog, oavsett om du föredrar egen bil eller vill åka kollektivt. Välkommen!
Så tar du dig hit >

Julbord på Edsbacka Krog

Vi erbjuder ett traditionellt julbord, med svenska smaker och med magnifik inramning invid Edsviken och slottsparken.
Läs mer om julbord >

Konferens och event

Sporra kreativiteten i historisk miljö med slottsparken som inramning. Vi erbjuder fina möjligheter för konferens och evenemang!
Konferens, möte och kick-off. >