NATIONALDAGEN-DUO STEFAN STRÖM och GABRIELLA LINDVALL

Tis 6 juni kl. 16:00 - 18:00

evert taube och sveriges visskatt
nationaldagen PÅ EDSBACKA

Tisdagen den 6 juni infaller i år Sveriges nationaldag, något vi på Edsbacka Krog firar med flaggan i topp!
Dagen till ära erbjuder vi en nationaldagsmeny men vi erbjuder även liveunderhållning med trubadurduon Stefan Ström och Gabriella Lindvall som underhåller 16.00 – 18.00 och presenterar sina favoriter ur Evert Taubes visor och Sveriges visskatt. Vi hoppas på ett strålande väder där Edsbacka och den intilliggande parken visar sig från sin allra bästa sida. Parken med sitt fina gräs precis framför terrassen passar nämligen perfekt för den som har lek och spring i benen.

Vi öppnar 12.00 – observera att vi den 6 juni endast serverar a’la carte – menyn nedan. Välkomna!

Tis 6 juni kl. 16:00 - 18:00
Edsbacka Krog
Sollentuna, Sollentunavägen 220

Skicka intresseanmälan