Festvåningsmenyer

Meny 1

Laxtartar på friterat rispapper samt soyacreme

Pocherad Lofotentorsk serveras med bryntsmör, hollandaisesås samt smögenräkor och kokt potatis

Vaniljparfait med rårörda blåbär samt hallonmaräng

Pris: 595:-/person



Meny 2

Rensteksröra på kavring toppad med löjrom, pepparrot samt kapris

Rödingfilé serveras med smörsås, broccolicreme samt forellrom

Chokladterrine med svartvinbärs sorbet och gräddfil

Pris: 625:-/person



Meny 3

Löjromstoast med rödlök, smetana samt smörstekt toast

Helstekt oxfilé serveras med ankleversmör, madeirasky samt säsongens grönsaker

Mandekaka med säsongens sorbet, mandelskum samt rostat havre

Pris: 675:-/person

 


 



Dryckespaketsförslag tas fram i samråd med dig om så önskas.

Varmt välkommen med din förfrågan: 
Telefon: 08-580 016 60
E-post: info@edsbacka.nu

 

OBS! Beställningen bör göras minst 14 dagar före bokat datum, minsta antal är 35 personer. Vänligen notera att det endast är möjligt att välja ett menyalternativ. Avbokning måste ske senast 8 dagar före bokat datum. Lokalhyra ingår fram till kl 23.00, därefter kostar det 1500:-/ timme till kl. 01.00 och 2000:-/timme till kl. 03.00. Baren stänger 30 min innan. Vi hjälper gärna till att ordna DJ om så önskas.