Kalender

På hösten är havets guld som allra finast; hummer och krabba är feta och romstinna och ostron är extra salta och spänstiga.
Det firar vi med fina priser på en riktigt härlig skaldjursplateau. Välkommen att fira havets högtid!

Vår plateau består av:

Den 13 september bjuder vi in till räkfrossa. Ät så mycket du vill av färska smögenräkor, rökta räkor med tillbehör som aioli, rhode island-sås, nybakat bröd och ostar. Vi bjuder även på söta godsaker och har förmånliga priser på drycker från baren under hela kvällen.

 

 

Varje söndag ifrån den 1 September 12.00 dukar vi upp en buffè bestående av diverse säsongsbetonade sallader, charkuterier, ostar och nybakat bröd. Vi har även en fräsch rawbar med fokus på asiatiska smaker som bjuder på bland annat ostron och råbiff.

Välkommen att njuta av höstens kulinariska höjdpunkter i form av till exempel vilt, svamp och bär i mustiga hösträtter. 

Välkommen till en helkväll som är en hyllning till Ted och Kenneth Gärdestad. Det spelas såväl kända som okända låtar ur brödernas låtskatt. Medverkande artister: Sofia Nordström, Sofia Lindström och Martin Ehntorp. Återkommer inom kort med kvällens utsökta meny. Boka i tid! Middagen börjar serveras kl 18.00.

I novembermörkret bjuder vi in till traditionell gåsamiddag i wärdshuset. Smörj kråset med vår berömda svartsoppa, gås tillredd på klassiskt vis och avsluta med skånsk äppelkaka. 

Nog är far värd något alldeles extra på sin alldeles egen dag? Överraska pappa med en köksmästarens specialkomponerade trerättersmeny  för 565 :-/pp i ombonad värdshusmiljö PS. Tänk på att boka i tid då detta är en av de mest välbesökta kvällarna på wärdshuset. 

 

Menyn: 565:-/pp

Förrätt