Kalender

Äntligen på väg! Välkommen till en helkväll som är en hyllning till Ted och Kenneth Gärdestad. Oväntat och väntad; det spelas båda kända och okända låtar ur brödernas låtskatt. Medverkande artister: Sofia Nordström, Sofia Lindström och Martin Ehntorp.

Pris 2-rätters meny samt biljett till konsert:  595:-

Brunchen är tillbaka! 

Från 14/10 serveras den klassiska brunchen igen

Givetvis finner du klassiska tillbehör, såser, ostron, diverse sallader och även desserter.

245:-/person
Barn upp till 12 år / 15:- per år

 

Skaldjurens bästa tid är nu. Det firar vi med att ställa till med en riktig räkrossa. Den 26 oktober är det dags: ät så mycket du vill av färska smögenräkor, rökta räkor med tillbehör som aioli, rhode island-sås, nybakat bröd och ostar. Vi bjuder även på godsaker och kommer att ha förmånliga priser på drycker från baren under hela kvällen.

Extrainsatt föreställning: Välkommen till en helkväll som är en hyllning till Ted och Kenneth Gärdestad. Oväntat och väntad; det spelas båda kända och okända låtar ur brödernas låtskatt. Medverkande artister: Sofia Nordström, Sofia Lindström och Martin Ehntorp.

Pris 2-rätters meny samt biljett till konsert:  595:-

I novembermörkret bjuder vi in till traditionell gåsamiddag i wärdshuset. Smörj kråset med vår berömda svartsoppa, gås tillredd på klassiskt vis och avsluta med skånsk äppelkaka. 

Skäm bort pappa i ombonad wärdshusmiljö med köksmästarens utsökta trerättersmeny. Se till att vara ute i god tid med din bokning då denna söndag är en av våra mest välbesökta dagar på hela året. Välkommen!

Förrätt
Toast Skagen toppad med löjrom från Kalix