Kalender

Äntligen på väg! Välkommen till en helkväll som är en hyllning till Ted och Kenneth Gärdestad. Det spelas såväl kända som okända låtar ur brödernas låtskatt. Medverkande artister: Sofia Nordström, Sofia Lindström och Martin Ehntorp.

Den 22 februari är det äntligen dags för årets första räkfrossa. Ät så mycket du vill av färska smögenräkor, rökta räkor med tillbehör som aioli, rhode island-sås, nybakat bröd och ostar. Vi bjuder även på söta godsaker och kommer att ha förmånliga priser på drycker från baren under hela kvällen.

Pris: 299:-
Barn: 20:- /år

 

Under två dagar i mars går våra kockar all-in på musslor (som är svenska och krav-märkta, för övrigt). Kockarna har tagit fram fem utsökta Moule-rätter med läckra tillbehör som vi erbjuder från 145:- Vi erbjuder även  passande drycker till fina priser kvällarna till ära. Och givetvis vår vanliga á la carte. 

 

 

Sista fredagen i mars är det åter dags för räkfrossa. Då dukar vi fram de finaste Smögen-räkor med klassiska tillbehör. Du äter så mycket du önskar för bara:

Pris: 299:-
Barn: 20:- /år

Vi bjuder även på söta godsaker och kommer att ha förmånliga priser på drycker från baren under hela kvällen.

Varmt välkommen!

Under Stockholms Skreifestival firar vi att det äntligen är säsong för skrei – norsk torsk när den är som bäst. Då kan du uppleva vinterhavets finaste råvara på ett trettiotal olika sätt på åtta restauranger i Stockholm till fantastiska priser.