Veckans wärdshuslunch - V 26

Dagens lunch på Edsbacka wärdshus serveras mellan 11:30 - 15:00 måndag-fredag.
Priset för dagens lunch är 135:- (110:- mellan 13:45 - 15:00).

Måndag:

Laxpudding med brynt smör, fänkål & dillsallad med sockerärtor

Hjortsauté med murklor, champinjoner samt mandelpotatis
 

Tisdag:

Panerad torsk med purjolökscremé, sparris samt kokt färskpotatis

Raggmunk med stekt fläsk och lingon

 

Onsdag:

Stekt strömming med skirat smör, citron, lingon samt potatispuré

Bräckt oxbringa med stuvad spetskål, färskriven pepparrot samt kokt färskpotatis
 

Torsdag:

Havets Wallenbergare med skummig skaldjursås, potatispuré samt gröna ärtor

Helgrillad karré med rödvinssås, rostad färskpotatis samt riven parmesan

 

Fredag :

Dagens fångst från Smögen serveras pocherad med pepparrot, ägg, räkor samt färskpotatis

Skomakarlåda, biff med potatispuré, rödvinsky samt bacon

 

Veckans vegetariska alternativ:

Sparrispasta med bakade tomater och parmesan

 


 

Dagens Wärdshuslunch serveras klockan 11.30-15.00 med reservation för slutförsäljning.