Höstmeny 2019

Förrätter / Starters
Toast skagen med löjrom
1/2 175 kr
1/1 225 kr
2 Sorters taco, Lax-soya samt svamp-parmesan
145 kr
Smörstekt kantarelltoast
1/2 165 kr
1/1 235 kr
Edsbackas hummersoppa serveras med parmesanfyllda smördegsknyten
135 kr
Krokett på Kyckling, höstsvamp, tryffelmajonnäs, parmesan
135 kr
Varmrätter / Main courses
Säsongens schnitzel, bakade tomater, oliver, parmesan, salviasky samt rostad potatis
275 kr
Canneloni fyllda med ricotta, spenat, grönkål och parmesan. Serveras med rostade hasselnötter och färsk tryffel
189 kr
Ankbröst, kåldolme fylld med lår samt anklever, jordärtskockskräm, picklad pumpa samt steksky
295 kr
Pepparstekt reninnanlår med Karl-Johansvamp, grönkål och västerbottensost. serveras med steksky smaksatt med enbär.
335 kr
Dagens fångst från fiskeauktionen med gräddragna kantareller, mangold, krondillspicklad gulbeta och löjrom
Dagspris
Pocherad Rödtunga, hummervinaigrette, brynt smör, grillad kungsmusseron
335 kr
Alltid på wärdshuset
Klassiska köttbullar med gräddsås, pressgurka och rårörda lingon
185 kr
Rimmad norsk fjordlax med dillstuvad potatis och citron
225 kr
Desserter
Créme Brulée
105 kr
Egenkokt nyponsoppa, vaniljglass samt mandelbiskvier
155 kr
Edsbackas chokladtryffel
35 kr
Blåbärsterrin, Maräng samt lemoncurd
145 kr