Calendar

På hösten är havets guld som allra finast; kräftor, hummer och krabba är feta och romstinna och ostron och musslor är extra salta och spänstiga.
Det firar vi med fina erbjudanden i restaurangen:

Skaldjursplateau 550:-/person
Caviar och champagne - 10 gram caviar och 1 glas Charles Heidseck Brut: 295:- 

Skaldjurens bästa tid är nu. Det firar vi med att ställa till med en riktig räkrossa. Den14 september är det dags: ät så mycket du vill av färska smögenräkor, rökta räkor med tillbehör som aioli, rhode island-sås, nybakat bröd och ostar. Vi bjuder även på godsaker och kommer att ha förmånliga priser på drycker från baren under hela kvällen.

I oktober arrangerar vi vår egen tolkning av oktoberfesten och bjuder på traditionella tyska skörderätter med bland annat schnitzel, surkål och korvar i huvudrollerna. Willkommen!

 Oktoberfestbuffé: 395:-/person

 

Äntligen på väg! Välkommen till en helkväll som är en hyllning till Ted och Kenneth Gärdestad. Oväntat och väntad; det spelas båda kända och okända låtar ur brödernas låtskatt. Medverkande artister: Sofia Nordström, Sofia Lindström och Martin Ehntorp.

Pris 2-rätters meny samt biljett till konsert:  595:-

Grillbruncherna är tillbaka! Varje söndag mellan klockan 12-16 fyller våra kockar på den dignande buffén med nygrillade läckerheter, bland annat flankstek, bbq ribs, hemstoppad korv, grillade grönsaker och mycket annat. Givetvis finner du även klassiska tillbehör, såser, ostron, diverse sallader och även desserter.

I novembermörkret bjuder vi in till traditionell gåsamiddag i wärdshuset. Smörj kråset med vår berömda svartsoppa, gås tillredd på klassiskt vis och avsluta med skånsk äppelkaka. 

Skäm bort pappa i ombonad wärdshusmiljö med köksmästarens utsökta trerättersmeny. Se till att vara ute i god tid med din bokning då denna söndag är en av våra mest välbesökta dagar på hela året. Välkommen!

Förrätt
Toast Skagen toppad med löjrom från Kalix