Kalender

Varje torsdag bjuder kockarna i köket på riktigt schysta burgare: en burgare med egenmalt högrev för den köttälskande gästen och en utsökt vegetarisk halloumiburgare (för den inte köttälskande gästen).

Burgare från 175:-

Den 20'e april repeterar vi succén från senast och bjuder in till vårens andra räkfrossa! Ät så mycket du vill av färska smögenräkor och rökta räkor med tillbehör som aioli, rhode island-sås, nybakat bröd och ostar. Vi bjuder även på godsaker och kommer att ha förmånliga priser på drycker från baren under hela kvällen.

Nu förlänger vi succén med vår läckra bruncher till galet förmånliga priser! Varje söndag från klockan 12:00 dukar vi upp en buffè bestående av diverse säsongsbetonade sallader, charkuterier, ostar och nybakat bröd. Vi har även en fräsch rawbar med fokus på asiatiska smaker som bjuder på bland annat ostron och råbiff.

Påsken är ett säkert tecken på att våren är här för att stanna. Det firar vi genom att duka upp en dignande påskbuffé med lammstek, sill, lax, köttbulllar, prinskorv, strömmingar, kallskuret, våfflor med sylt och grädde och mycket, mycket mer. Wärdshusets påskbuffé serveras Långfredag, Påskafton och Påskdagen.
Sittningstider:
Långfredag 14:00 - 17:00