Kalender

Varje torsdag bjuder kockarna i köket på riktigt schysta burgare: en burgare med egenmalt högrev för den köttälskande gästen och en utsökt vegetarisk halloumiburgare (för den inte köttälskande gästen).

Burgare från 175:-

Den 20 april upprepar vi succén och bjuder in till vårens andra räkfrossa! Ät så mycket du vill av färska smögenräkor, rökta räkor med tillbehör som aioli, rhode island-sås, nybakat bröd och ostar. Vi bjuder även på godsaker och kommer att ha förmånliga priser på drycker från baren under hela kvällen.

Fredagen den 4 maj kommer det att inträffa ett mystiskt mord på Edsbacka… I alla fall enligt skådespelarensemblen från Sonor Produktion som tillsammans med Edsbacka Wärdshus presenterar deckargåtan ”Innan kvällen är slut”. Föreställningen spelas i 5 episoder kombinerat med en trerätters måltid.

Går du i giftastankar? Söndagen 5 maj klockan 13.00 är du i så fall varmt välkommen på bröllopsmingel på vårt anrika värdhus. Då har du möjlighet att inspektera de vackra domänerna, både ute och inne, och framförallt: inspireras inför din stora dag! Provsmaka ädla drycker, bröllopsmenyer och sagolika tårtor.

Nu förlänger vi succén med vår läckra bruncher till galet förmånliga priser! Varje söndag från klockan 12:00 dukar vi upp en buffè bestående av diverse säsongsbetonade sallader, charkuterier, ostar och nybakat bröd. Vi har även en fräsch rawbar med fokus på asiatiska smaker som bjuder på bland annat ostron och råbiff.